mapa rutes Per la raonada recomanació que hem rebut del Servei de Protecció Ciutadana de la nostra Policia de Tràfic, en el sentit de que en una jornada en la que el trànsit rodat i de persones serà molt intens a la ciutat de Barcelona i a totes les rutes d’aproximació, la circulació de ciclistes comportaria uns riscos que no sembla adequat assumiri. I també com a causa de l’excel•lent ritme d’inscripcions que hem estat rebent. Hem decidit DESCONVOCAR la pedalada “PEDALEM CAP A LA V” que teníem programada pels dies 10 i 11 de setembre i que, a les 14.00 H. de la Diada, havia de fer confluir una bona multitud de ciclistes provinents de tot Catalunya, a la Plaça de Les Glòries Catalanes de Barcelona.
Demanem disculpes a les persones inscrites, amb les que comunicarem individualment. També als mitjans de comunicació, que ens han donat suport i a tots els companys de les territorials de l’Assemblea Nacional Catalana que han treballat a la iniciativa.
Podem dir-los que, conjuntament, confiem proposar-los aviat una altra activitat lúdica i patriòtica, en dates i circumstàncies on no tinguem factors de trànsit que ens puguin afectar.
Moltes gràcies a tots.
Girona, 9 de setembre de 2014
 

 

EL PROJECTE :

Dins del programa de mobilitat previst per l’11 de setembre, però també com a activitat esportiva, lúdica i mediàtica, creiem una molt bona idea donar l’oportunitat d’arribar a Barcelona amb bicicleta a qualsevol persona que vulgui participar de la “V” fent arribar a la capital, cap al migdia de la Diada, sis columnes de ciclistes que sortiran el dia abans des de qualsevol poble o ciutat de Catalunya. Les rutes estaran previstes per fer un primer gruix, que farà nit el dia 10 a localitats suficientment properes a Barcelona com per permetre arribar-hi bé al migdia de l’11S.Les Rutes 1 i 2 entraran a Barcelona per la Gran Via. Es trobaran a la població de Sant Adrià del Besòs, al carril bici que ressegueix el mateix riu, just abans de travessar el pont que dóna l’entrada a l’avinguda de les corts catalanes del Besòs i Gran via. Finalitzaran la seva pedalada a les 14h a la Plaça Glòries.
Les Rutes 3,4,5 i 6 entraran a Barcelona per la Diagonal. Es trobaran a la Plaça de la Vila de la població de Sant Feliu de Llobregat, posteriorment pedalaran per els carrers de: Avd.Països catalans, Avd.Esplugues, Avd.Pedralbes i Diagonal. Finalitzaran la seva pedalada a les 14h a la Plaça Glòries.

Farem una FOTO al vèrtex de la “V”. A la Plaça Glòries a les 14h.

RUTA 1

Número d’inscrits : 95


Mostra un mapa més gran
LOGÍSTICA :Ruta1

 

 

RUTA 2

Número d’inscrits : 73


Mostra un mapa més gran
LOGÍSTICA:Ruta2

 

RUTA 3

Número d’inscrits : 52


Mostra un mapa més gran
LOGÍSTICA :Ruta3

 

RUTA 4

Número d’inscrits : 68


Mostra un mapa més gran
LOGÍSTICA :Ruta4

 

RUTA 5

Número d’inscrits : 77


Mostra un mapa més gran
LOGÍSTICA :Ruta5

 

RUTA 6

Número d’inscrits : 48


Mostra un mapa més gran
LOGÍSTICA :Ruta6

 

NORMES BÀSIQUES DE PARTICIPACIÓ

 Edat mínima d’inscripció 16 anys
 Portar casc és obligatori
 Compliment de les normes bàsiques de trànsit
 Per tal de facilitar la vigilància del grup no es podrà sortir d’aquest evitant “escapats”.

RECOMANACIONS DE PARTICIPACIÓ

 Si et quedes a dormir porta sac i màrfega
 El ritme que es portarà serà de 20 km/h aproximadament, el cotxe de reforç no estarà a disposició per recollir persones que no puguin seguir aquest ritme.
 Els ciclistes hauran de portar a sobre el material i roba. El cotxe de suport no carregarà motxilles.