019

027

007

 

030

 

 

 

 

 

 

… Ara ve la baixada. Llarga. M’e  l’agafo amb molta calma. Vull gaudir el moment. M’emociono. L’aire fred em toca a les cames i se’m posa la pell de gallina quan penso amb el que estic fent. Tot se’m barreja. Són ganes de riure i de plorar alhora. Acabo de pujar el Port de la Bonaigua deu anys després de passar un càncer que posava la meva vida en escac i mat. I ploro, i tant que ploro! Ploro de l’emoció! Les llàgrimes em taquen el vidre de les ulleres i no m’hi veig bé. És el meu moment! La meva vida no ha estat gens fàcil però ploro de la por passada, de la il·lusió present i de l’entusiasme del futur. Cap cotxe. Tota la baixada per mi sol, per tastar un dels millors moments de la meva vida. Recordo la lluita diària contra aquell tumor que se’m volia emportar. Penso com de just em va anar. Que no som res, que no som ningú i que val la pena apassionar-te per cada present que et toca viure perquè no saps mai quan s’acabarà. Tinc salut, feina, la família al costat, els clients contents, els amics que em valoren. Em porto bé amb tothom. Llàgrimes i més llàgrimes, barrejat amb somriures…

 

DE QUÈ TRACTA:

Aquest llibre ens permet reviure, de manera àgil i divertida, el recorregut que el jove jardiner de Girona, Eduard Sadurní i tota una colla d’entusiastes seguidors, va fer l’estiu de 2013 pedalant per totes les 41 comarques del Principat de Catalunya.

L’Eduard sap combinar bé les anècdotes divertides i els tocs d’humor amb els tocs de “tumor”, més delicats i emotius. Amb el seu esperit alegre i positiu, l’Eduard ens explica -i si ho pot fer és perque en va sortir victoriós- el seu repte personal per superar una greu malaltia, tot fent un bon paral·lelisme entre l’actitud coratjosa que cal tenir per afrontar i superar un càncer i la que ens cal als Catalans, com a poble, per recuperar la nostra llibertat.

Gaudiu del relat d’uns fets reals, on tambe tindreu una guia de viatge per si mai voleu descobrir altres parts del país. En certa manera, també pot ser un llibre d’autoajuda per encoratjar-vos a tirar endavant qualsevol  iniciativa que us plantegeu, per difícil que us pugui semblar.

L’Eduard sap transmetre i encomanar el seu entusiasme i déixa ben palesa aquella màxima que diu que “qui vol fer una cosa, troba els mitjans, i qui no, busca excuses”.

Aquesta és una història basada en la il·lusió per la VIDA de l’Eduard Sadurní, Després de superar un càncer als 27 anys, que preten incentivar als CATALANS amb el Projecte Sobiranista, perque ens canviarà com a societat i ens farà millors persones. Pretén fer entendre al país, que  i nomes lluitem i pedalem, tambén vençarem al nostre càncer, el govern espanyol.

Salut i Independència!

 

UN LLIBRE SOLIDARI:

El 10% de la recaudació del llibre el dono a la FUNDACIÓ ONCOLLIGA 

 

PRESENTACIONS REALITZADES:

Ajuntament de Girona , Montblanc , Sant Quirze de Besora , Ripoll , el Club de Rotari Ripollès , ADAC (Girona) , Calldetenes , Vilafranca del Penedès , Berga , Sant Gregori , TV ElPuntAvui , Puigcerdà, Premià de Dalt , Igualada , Vidrà , Vic , Cervera , Guissona , Porqueres , Roses.

Properes Presentacions:
Roses, Ripollet, Barcelona, Solsona, Banyoles, Santa Coloma de Farners, Manresa …

EL POTS COMPRAR A :

Barcelona:           LLIBRERIA CLAU DE VOLTA, Passeig de Maragall 84

Girona:                LLIBRERIA les Voltes
                          FUNDACIÓ Oncolliga
                          LLIBRERIA CARLEMANY
                          COMERCIAL PAPERERA

Malgrat de Mar:   LLIBRERIA LA PILONA

Ripoll:                 FLORISTERIA ESPIGA VERDA

Vic:                     INFORMÀTICA CLICKARA
                          LLIBRERIA LA TRALLA

 

També des d’AQUESTA web:

Comprar el llibre

 

 

AMB L’ASSESSORAMENT DE:  www.factoriadelletres.cat

logo factoriadelletres SENTIT Fons