Volem reivindicar que mentre els Països Catalans i Euskal Herria tenen el dret a la independència, també les seleccions esportives tenen el dret a competir en qualsevol competició del món amb identitat pròpia.Som esportistes de dos països diferents i tenim el mateix somni, que els nostres països siguin nacions lliures en el món i que tinguem l’oportunitat de defensar els nostres colors en qualsevol esport sense cap imposició.

Estant d’acord amb aquestes dues reivindicacions, “independència” i “una nació, una selecció”. Volem realitzar un repte esportiu conjuntament entre els dos països. Volem fer veure que amb l’esforç, la il·lusió, el respecte, la lluita i l’amor entre tots els països oprimits del món, aconseguirem d’una vegada per totes trencar amb les cadenes que ens lliguen i demostrar que un altre món és possible. Un món lliure, ple de nacions lliures, sense cap tipus d’opressió.

L’objectiu principal és la unió dels dos països, els Països Catalas i Euskal Herria, a través de l’esport. Ho farem amb bicicleta, fent front a la duresa dels Pirineus. Travessar-los només en quatre dies. Patint i gaudint conjuntament i difonent les nostres idees als quatre vents.

El proper 11 de juliol d’aquest 2015, a les 10:00h del matí. Sortirem de Portbou per arribar a Hendaia el dia 14, coincidint amb el Tour mentre travessem els Pirineus. Completan 942 quilòmetres amb 26.800 metres de desnivell positiu.

Fem una crida a tots els esportistes que estiguin d’acord amb aquestes reivindicacions per què facin uns quilòmetres amb nosaltres. Per tant, ens veurem a la carretera pedalant, fent una mica més lliures els nostres països.

foto 5

PANEL

 

La Ruta desglossada per trams:

ruta 1

ruta 2

ruta 3

ruta 4

ruta 5

ruta 6

ruta 7

PARTICIPANTS D’EUSKAL HERRIA:

IBAN GARTZIA
JON BIKENDI
OINATZ MITXELENA

 

PARTICIPANTS DELS PAÏSOS CATALANS:

EDUARD SADURNÍ
EUGENI SERRET
JOSEP NEGRE